Doroftei, imaginea noului ciment Lafarge produs la Târgu Jiu

Lafarge se mândreşte cu un nou produs, care se anunţă a fi unul revoluţionar. Este vorba de cimentul Romcim produs de companie chiar în Târgu Jiu. Lafarge România a lansat noul produs la societatea Trivoli, în premieră la nivelul judeţului. La eveniment a participat şi pugilistul Leonard Doroftei.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, este imaginea noului tip de ciment lansat de Lafarge. Cimentul Romcim a fost lansat miercuri în premieră în cadrul firmei Trivoli. Reprezentanţii societăţii care a promovat noul produs spun că acest sortiment de ciment are o rezistenţă mai mare, iar raportul între calitate şi preţ este unul avantajos. “E o nouă formulă îmbunătăţită, un ciment care are o productivitate mare, consum mai mic, cu o rezistenţă mai bună, mai rapid. Pe lângă preţ, prin nişte caracteristici avantaje foarte bune, care îl va face lider. Se poate folosi în toate amenajările necare în construcţii, fundaţii, şape, stâlpi, grinzi, centuri, planşee, alei şi trotuare”, a declarat Dragoş Ioan, reprezentantul de marketing al societăţii Trivoli.  

Şi cum este imaginea noului sortiment de ciment al Lafarge, pugilistul Leonard Doroftei a participat la evenimentul prilejuit de lansarea noului produs. Şi nu a stat degeaba, a pus mâna pe mistrie şi şi-a arătat îndemânarea. “Am fost solicitat cu imaginea lor, mi-a plăcut ideea, pe ce au mers ei şi m-am alăturat”, a spus Leonard Doroftei.

Noul ciment Romcim, este conceput după formula 3R, ceea ce înseamnă rezistenţă, rapiditate şi rezultat. Na nivel naţional, noul sortiment de ciment a mai fost lansat în 25 de locaţii.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: