SCANDALOS: Un sindicalist se laudă cu funcţii pe care nu le are!

Liderul de sindicat Constantin Creţan nu este prim-vicepreşedinte al Federaţiei Univers, aşa cum a afirmat în urmă cu câteva zile în presa locală. Mai multe ziare şi radiouri au publicat zilele trecute o ştire potrivit căreia liderul Creţan ar fi fost ales prim-vice la Congresul Federaţiei Univers. „Nu este adevărat”, a declarat ieri preşedintele Federaţiei Univers, Adolf Mureşan.

După ce s-a prezentat mai multă vreme drept vicepreşedinte al Federaţiei Univers, preşedinte al Federaţiei Naţional a Muncii, preşedinte al Sindicatului Lignitul Oltenia, acum cinci zile, Creţan şi-a mai atribuit o funcţie: cea de prim-vicepreşedinte. Preşedintele Federaţiei Univers, Adolf Mureşan, a râs atunci când a fost întrebat despre activitatea prim-vicepreşedintelui de la Gorj, Constantin Creţan. „Nu-i adevărat. Nu a avut şi nu are nicio funcţie în conducerea Federaţiei Univers. Ei abia s-au afiliat la noi, cum să fie prim-vicepreşedinte? Eu am doi prim-vicepreşedinţi, dar niciunul nu este domnul Creţan“, a declarat Adolf Mureşan. 

Pe toate canalele media, Creţan a transmis că a candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte şi a şi fost ales. „La congres am primit această funcţie şi am fost aprobat, deci sunt responsabil direct de tot ce ţine energie pe Oltenia şi Valea Jiului şi minerit“, a declarat Creţan la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: