Dosar de mită electorală. Masă pentru suporteri de la TSD! - AUDIO

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj s-a autosesizat după ce în spațiul public a apărut înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre șeful galeriei DURII și un membru al Tineretului Social Democrat Gorj care a mers la meciul Pandurii-Chiajna. Vali Peptenatu, șeful galeriei, a refuzat să meargă la meci, în semn de protest față de modul în care a fost condus clubul de fotbal, adus în pragul falimentului.

Meciul cu Concordia Chiajna era însă unul decisiv, astfel că sponsorii clubului au pus la dispoziția suporterilor cinci autocare cu care să se deplaseze la Drobeta Turnu Severin. În autocare au fost lăzi cu sandvișuri și sucuri, iar Vali Peptenatu a aflat de la prietenul lui de la TSD că au fost oferite de partid. Cum suntem în apropierea campaniei electorale pentru Primăria Târgu Jiu, poliția a declanșat o anchetă. Miercuri, șeful galeriei a depus la poliție înregistrarea audio și a dat primele declarații.

Social-democrații, direct vizați, consideră că aceste informații sunt doar intoxicări. „Sunt niște intoxicări care se aruncă spre Partidul Social Democrat în spațiul public. Noi nu am acordat nici mâncare, nici sucuri ori alte produse la vreun susținător al echipei locale. Nu PSD a pus la dispoziție transportul gratuit suporterilor pentru a merge la meciul care a avut loc la Drobeta Turnu Severin, ci unul dintre asociații clubului de fotbal. Sunt doar niște bombe aruncate în spațiul public”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Vali Peptenatu spune pe înregistrare că nu este normal să se dea mâncare la meciurile de acasă, considerând că este vorba de mită electorală. Interlocutorul lui spune că șeful TSD, Constantin Ștefan, le-a cerut să meargă la meci, unde au mai fost pensionari de la cluburile vârstnicilor și angajați din cariere. Spre Severin au plecat luni patru autocare din Târgu Jiu și unul din Rovinari.

Galerie foto


Vizualizări: 2,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: