Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal după ce a împușcat un câine bolnav

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați duminică de un bărbat din comuna gorjeană Bălești, cu privire la faptul că vecinul său, de 69 de ani, ar fi chemat un vânător să îi împuște câinele. 

"Din primele cercetări efectuate de polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase la fața locului, a reieșit faptul că un alt localnic în vârstă de 49 de ani, membru vânător al A.J.V.P.S. Gorj, autorizat pentru a deține, purta și folosi arme letale de vânătoare, posesor al permisului de armă tip B, eliberat de IPJ Gorj în anul 2000, după ce s-ar fi întors de la o partidă de vânătoare, organizată legal, pe fondul cinegetic 17 Brădiceni, ar fi împușcat cu arma de vânătoare câinele aparținând unui bărbat de 69 de ani, iar fapta ar fi avut loc pe câmp, în apropierea locuinței acestuia.  Bărbatul i-ar fi solicitat în mod expres vânătorului să-i împuște câinele, întrucât era bolnav", arată IPJ Gorj. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. (A.A.)

Vizualizări: 2,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: