Tabără de engleză la Ţicleni

O tabără absolut inedită este organizată în luna iunie la Complex Sara din Ţicleni. Funny English Camp este programată în perioada 18-23 iunie şi presupune o grămadă de lucruri distractive şi noi pentru copii.

Astfel, în cele şapte zile de tabără, copiii vor avea parte de ore de înot şi plajă la piscina exterioară, joacă pe terenul de sport multifuncţional, karaoke, precum şi diverse ateliere de creaţie. Fiind o tabără cu specific englez, copiii vor participa la workshop-uri tematice Funny English: Imaginary Journeys, un atelier în care îşi închipuie alte tărâmuri şi reinventează ce e în jurul lor, cu ajutorul multor jocuri, cu exerciţii de scriere creativă sau improvizaţie, storytelling sau desen. De asemenea, vor participa la Celebration of Nations, unde fiecare copil trebuie să reprezinte o ţară prin îmbrăcămintea şi recuzita utilizată. Totodată, vor fi organizate ateliere de confecţionat steagul şi emblema unei ţări anglofone, Sports Team-exerciţii de coordonare în echipă, jocuri şi provocări menite să dezvolte comunicarea, empatia şi abilităţile interpersonale, practicând diverse sporturi (atletism, fotbal, volei, tenis, badminton, ping pong, darts, tir cu arcul), Art&Crafts-exerciţii de echipă, jocuri interactive, activităţi practice de creaţie (împletire brăţări, creaţie bijuterii, gravură pe sticlă, pirogravură pe lemn, painting). Copiii se vor putea bucura pe timpul taberei de dansurile şi cântecele ţărilor anglofone, de o călătorie prin ţările lumii şi gastronomia lor.

În ultima seară de tabără, tinerii vor avea parte de o festivitate de premiere, un foc de tabără cu frigărui din legume la grătar, marshmallows şi ceai cald. În drum spre casă, copiii vor face o mică excursie la Peştera Polovragi, unde vor avea nevoie, spun organizatorii, de încălţări antiderapante, pantaloni lungi şi hanorac. Tabăra este organizată de Children Tour.

Vizualizări: 2,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: