Veste tristă pentru sute de artiști. A murit Camelia Argint

Camelia Argint, una din cele mai iubite profesoare de la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, s-a stins din viață sâmbătă, 26 ianuarie, la vârsta de doar 55 de ani. Un infarct a luat-o prea devreme dintre noi, cântăreața murind acasă. Apropiații familiei spun că aceasta a spus că nu se simte bine, soțul a chemat o ambulanță, dar decesul a fost fulgerător. 

Profesor de canto, Camelia Argint a pregătit sute de tinere voci în ultimii ani. “Mă dedic trup şi suflet elevilor mei şi mă bucur enorm când văd că vin cu premii, iar munca mea nu este în zadar“, spunea Camelia Argint într-unul din ultimele interviuri.

Sute de artiști scriu mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare. “Nu-mi vine să cred... am primit acum o veste enorm de tristă. Doamna Carmen-Camelia Argint va cânta de astăzi în corul îngerilor. Doamna Camelia, ati fost un om extraordinar, întocmai ca o mamă și ati avut încredere in noi, motivându-ne sa fim mereu mai buni. Prezenta mea la evenimentele din Gorj vi s-a datorat și va mulțumesc din inima pentru tot ce ati făcut pentru tânăra generație a muzicii populare și pentru mine. Noi am pierdut un om extraordinar însă cerul a câștigat unul. Condoleanțe familiei!”, a scris artistul Paul Ananie.

"Una din cele mai triste zile din viata mea! O veste care m-a cutremurat in aceasta dimineata. Prietena mea draga, artistul si profesorul care a format atâția copii, omul cu zambetul pe fata, omul care mereu atunci cand aveai nevoie te ajuta, iti spunea o vorba bună,mama, sotie,
bunica, colega, prietena, s-a dus intr-o alta lume.Nu pot sa scriu de plâns, nu pot sa inteleg, parca sunt intr-un vis,nu pot sa cred! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE, PRIETENA NOASTRĂ DRAGA CAMELIA ARGINT", a scris Nicoleta Lăcătușu.

"Cutremuraţi în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice, a celei ce-a fost D-na Camelia Argint, profesor in cadrul Scolii Populare de Arta Tg-Jiu. Dumnezeu să o aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care am iubit-o şi preţuit-o!", a fost mesajul celor de la Ansamblul Folcloric Cheile Oltețului din Polovragi.

Vizualizări: 16,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: