Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal pentru că a vândut pește

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică, împreună cu lucrători DSVSA Gorj, au desfășurat vineri o acțiune pe linia verificării activităților de comerț cu produse piscicole.

Cu această ocazie, a fost identificată o femeie de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, ar fi expus în vederea comercializării cantitatea de 12  kg de pește, fără a deține documente legale de proveniență.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: