Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-au spart capetele la o terasă din Motru

Trei bărbați au ajuns pentru 24 de ore în arestul IPJ Gorj, după o încăierare care a avut loc în fața unei terase din Motru. Trei dintre participanții la altercație au fost reținuți pentru 24 de ore, iar luni aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare.

Polițiștii au găsit la fața locului doi bărbați de 37 și 44 de ani, ambii din municipiul Motru, aflați în vădită stare de ebrietate și prezentând leziuni la nivelul capului. Aceștia au fost duși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“În urma verificărilor s-a constatat faptul că, pe fondul consumului excesiv de alcool, cei în cauză ar fi avut discuții contradictorii cu alți doi localnici de 43 și 53 de ani, ocazie cu care și-au aplicat lovituri reciproce cu mâinile și picioarele”, a transmis IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vizualizări: 11,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: