Femeile, invitate pe pârtie în acest weekend

Administratorii domeniilor schiabile din Gorj și Vâlcea le promit multe surprize femeilor care vor merge la schi în weekend. La Rânca, vor fi concursuri pe schiuri, iar femeile vor fi premiate. Și la Voineasa, lângă lacul Vidra, unde zăpada încă rezistă, femeile sunt invitate la distracție.

“Rânca sărbătorește femeia, de Ziua Bărbatului! Toate doamnele, domnișoarele și domnișorițele :) care își doresc să sărbătorească pe schiuri într-o atmosferă de fun și voie bună, sunt așteptate la Rânca, pe Partia M 1, cu flori și premii! Va fi un concurs spontan, fără înscriere, pentru toate categoriile de vârstă, de la fetițe la mame și bunici”, anunță organizatorii.

Prognoza meteo anunță zăpadă proaspătă începând de miercuri așa că stratul de zăpadă sigur va rezista.

La fel, și la Voineasa, pe Domeniul Schiabil Transalpina.  „Zăpada să cadă, muzica să răsune!  În acest sezon de iarnă, sărbătorim ziua femeii cu un vibe de neuitat! Check in 09.03.2024 și alătură-te nouă pentru un party incredibil, live DJ cu Fantasy Romania și multe surprize într-un cadru montan magic”, au anunțat administratorii domeniului schiabil de la Voineasa.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: