Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal pentru furtul unei biciclete

La data de 09.08.2010, orele 11:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de Ileana V., de 46 ani din localitate, cu privire la faptul că, a observat o persoană necunoscută  ieşind din scara unui bloc, situat pe strada Olari, din municipiul Târgu-Jiu, cu o bicicletă, posibil furată.

         Cu ocazia cercetărilor la faţa locului, a fost depistat Vasile P., 37 ani, din localitatea Vladimir,  judeţul Gorj, care în intervalul orar 11:30-11:45, a  sustras o bicicletă din scara unui bloc situat pe strada Olari, cauzând un prejudiciu de aproximativ 360 lei.

         Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat, dosarul penal urmând  a fi înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: