Dosar penal pentru piraterie

În data de 08.08.2012, în jurul orelor 2000, un echipaj de jandarmi condus de un ofițer din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul I.J.J.Gorj  , pe timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, pe raza oraşului Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, a depistat la punctul de lucru aparţinând unei societăți comerciale, pe numita C. G. cu domiciliul în comuna Muşeteşti,  judeţul Gorj, care deţinea şi difuza muzică ambientală, de pe CD – uri, fără marcaj holografic sau „jachetă” de prezentare a operelor muzicale.

    În conformitate cu prevederile întocmit în baza art. 214 Cod de Procedură Penală, persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de mărfuri pirat şi comunicare publică de muzică ambientală de pe CD - uri piratate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 1396, alin. 2 din Legea 8/1996 cu modificările și compleările ulterioare.  Dosarul cauzei urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea atribuirii numărului unic de înregistrare.

    În ultimele două zile au fost constatate și aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de peste 2400 lei.

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: