Gina îi pregăteşte gogoşi lui Răduţ, după meci

Mihai Răduţ a adus la Târgu Jiu pe lângă spectacol şi unul dintre cei mai frumoşi suporteri  ai echipei. Frumoasa actriţă şi fotomodel Gina Pistol e prezentă meci de meci în tribunele stadionului din Târgu Jiu. Cei doi au o relaţie de la începutul acestui an în ciuda diferenţei de vârstă de aproape opt ani.

Gina Pistol poate fi remarcată la fiecare meci al echipei Pandurii printre suporteri. face galerie atât echipei cât şi iubitului său, Mihai Răduţ, cei doi recunoscând public recent că sunt împreună. Deşi trăieşte la Bucureşti de mult timp şi a crescut în Teleorman, Gina foloseşte bine perfectul simplu oltenesc şi spune chiar că îi place. "Dar ce mă luarăţi aşa?" i-a întrebat pe jurnalişti după meciul cu Ceahlăul în care iubitul ei a marcat de două ori şi i-a dedicat cele două goluri, explicând apoi că vorbea frecvent în copilărie cu perfectul simplu: "Folosesc şi eu perfectul simplu că îmi e drag. Am o prietenă la Turnu Severin şi eu am copilărit la Teleorman, deci obişnuiam să vorbesc şi eu cu perfectul simplu cândva". 

În ceea ce priveşte legătura dintre prezenţa sa în tribună şi golurile marcate de Răduţ, Gina crede că îi poartă noroc: "Cred că îi port noroc. Acum dacă Doamne fereşte, se va întâmpla să fie şi meciuri la care să facă egal, în cel mai rău caz, să sperăm că nu veţi da vina pe mine. Eu sper să-i port noroc mereu. Mă bucur foarte mult că Mihai a ales să vină aici la Târgu Jiu pentru că iată că aici are şansa să joace. La primul meci la care am fost a dat un gol, la al doilea a dat două acum sper ca la al treilea să dea trei goluri".  Printre premiile cu care vrea să-l recompenseze pe Mihai pentru evoluţia bună se numără unul culinar - gogoşile. "O să-i fac gogoşi lui Mihai pentru că  a jucat bine", a mai spus Gina la plecarea de la Târgu Jiu. 

"Eu am mai discutat aşa cu oameni care se pricep la fotbal şi toţi au spus că Pandurii practică un fotbal foarte frumos. Mă bucur de evoluţia echipei Pandurii şi a lui Mihai şi sper să o ţină tot aşa tot campionatul. Se pare că la fiecare gol arată acel semn de inimioară. Cred că mie mi-l dedică, ştiţi cum e, "Mare cât inima mea!".

Gina Pistol

„Fiecare are viața lui, eu nu mă implic, nu mă interesează. Poate să vină și cu Angelina Jolie, și cu Nicole Kidman. Important este să joace, viața personală mă interesează mai puțin. Mi-ar place să aibă o viață frumoasă, o viață liniștită și ordonată. Dragostea nu dăunează grav sănătății!”

Petre Grigoraş

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: