Dosar penal pentru un şofer sârb

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi  ieri după-amiază despre faptul că  pe  DN 67, pe raza com. Bumbeşti Piţic, jud. Gorj, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii a efectuat cercetarea locului faptei constatând că numitul K.J., de 68 ani, din Republica Serbia, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DN 67, pe raza comunei Bumbeşti-Piţic, a acroşat pe S.I., de 64 ani, din comuna Bumbeşti-Piţic, judeţul Gorj, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitului S.I., care a fost transportat cu Ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Novaci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. K.J., a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ fiind condus la Spitalul Orăşenesc Novaci pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 184, alin. 1 şi 3 din C.P..

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: