Dosare penale după ce s-au urcat băuți la volan

Mai mulți gorjeni s-au ales cu dosare penale în ultimele trei zile, după ce s-au urcat băuți la volan. Un tânăr de 21 de ani, din comuna Glogova, conducea în noaptea de vineri spre sâmbătă un autoturism pe DJ 671 B Olteanu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 17 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au identificat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Bumbești Jiu, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Gorj.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Postului de Poliție Turcinești au prins un bărbat de  47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Rugi către Horezu, deși avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Tot la data de 17 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care conducea un autoturism, pe strada Unirii, din localitate, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei în cauză au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice.

"În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta alcoolului", a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: