Ambulanța SMURD, sală de nașteri pentru o femeie din Tismana

O femeie din Tismana a născut, aseară, într-o ambulanță SMURD care o transporta la spital. Femeia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Soțul femeii a solicitat o ambulanță în jurul orei 20,30, iar pentru preluarea gravidei din Tismana au fost direcționate un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță.

Primul ajuns a fost echipajul SMURD, care a evaluat rapid situația și a luat-o pe femeie pentru a o transporta la spital.

„Pe traseu, ambulanța SMURD s-a întâlnit cu ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Ioana nu a mai așteptat până la spital și se zbătea să vină pe lume. Ambulanța SMURD devenise sală de nașteri, iar asistentul medical devenise medic! Fiecare dintre membrii echipajelor avea câte o sarcină în misiunea de a o aduce pe lume pe Ioana!”, au povestit reprezentanții ISU Gorj.

Puțin după o oră de la apel, micuța Ioana a venit pe lume. La scurt timp, la fața locului, unde ambulanța a devenit sală de nașteri, a ajuns o altă ambulanță, încadrată cu medic. Acesta s-a asigurat că mama și fetița sunt bine și a însoțit echipajul SMURD în misiunea finală de a le transporta în siguranță la spital.

„Emoțiile unui astfel de moment sunt greu de descris în cuvinte, dar trebuie să-i felicităm pe membrii echipajului SMURD, membrii echipajului de ambulanță și pe medicul ajuns la fața locului la scurt timp după ce Ioana a venit pe lume! Ioanei îi dorim să fie sănătoasă, să crească mare și frumoasă și să aibă o educație aleasă! Felicitări tuturor celor implicați! Cu ajutorul lor Ioana a venit pe lume perfect sănătoasă”, au mai transmis reprezentanții ISU Gorj.

Vizualizări: 2,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: