Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două centre montane în Gorj

Două centre montane care vor acorda servicii de consultanţă producătorilor agricoli şi fermierilor vor fi înființate în Gorj, potrivit unei prevederi a Legii muntelui, așa cum a fost modificată anul trecut. Unul dintre centre va fi la Tismana, a spus Alin Petrică, directorul adjunct al Direcţiei pentru Agricultură Gorj. Pentru al doilea centru montan sunt luate în calcul variantele Crasna, Novaci, Polovragi și Baia de Fier.

În 2018, un agent economic din Tismana a lansat pe piață primele cinci produse montane. Cele cinci produse sunt:  siropul de trandafir, dulceaţa de afine, dulceaţa de cireşe amare, dulceaţa de mure și dulceaţa de trandafir. Acestea vor fi comercializate sub sigla produs montan.

Este în pregătire și un al șaselea produs montan la Tismana, fiind vorba de un piure de castane cu miere, un aliment tradiţional, realizat de sute de ani în zonă. (A.M.)

Vizualizări: 1,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: