Două femei decedate în gospodăria unui bărbat

update: Cristinel Constantin Gae, în vârstă 43 de ani, şi-a incendiat vecina sub privirile vecinilor alertaţi de strigătele de ajutor ale unei femei. Localnicii spun că nu au putut să intervină pentru că totul s-a petrecut extrem de repede.

Gae a luat nişte benzină, a aruncat-o pe bătrână şi imediat i-a dat foc. „Era normal s-o omor. Era vrăjitoare. Am salvat viitorul omenirii. Pe mama n-am omorât-o. Cum s-o omor pe mama?“, le-a spus Gae anchetatorilor.

Disperaţi, oamenii au sunat la 112, dar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bătrâna era deja carbonizată.

Şocul a fost şi mai mare pentru poliţişti când au intrat în casa bărbatului şi au găsit şi trupul neînsufleţit al mamei acestuia care, însă, nu prezenta urme de violenţă. „În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că în locuinţa bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată, urmând ca În urma efectuării necropsiei sa se stabilească exact cauza decesului“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Știrea inițială

O femeie în vârstă de 83 de ani din judeţul Dolj a fost găsită carbonizată sâmbătă, în curtea unui bărbat, poliţiştii declanşând cercetările în acest caz. Totodată, în locuinţa bărbatului a fost găsită moartă mama acestuia, cauza decesului urmând să fie aflată în urma necropsiei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă, în jurul prânzului, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată, în curtea unui bărbat din Pleniţa.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei, care a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că în locuinţa bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată, în urma necropsiei urmând să se afle cauza morţii, neexistând urme de violenţă pe trupul acesteia.

Cazul este cercetat de o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Vizualizări: 8,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: