Două femei din Baia de Fier și una din Cătunele, bătute

O femeie de 34 de ani, din comuna gorjeană Baia de Fier, s-a plâns duminică de faptul că soțul său are un comportament agresiv și a amenințat-o cu acte de violență. "Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că femeia se deplasa în autoturismul condus de soțul său, de 49 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul geloziei acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență, fiindu-i creată o stare de temere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", a transmis IPJ Gorj.

Sâmbătă, o altă femeie, de 52 de ani, tot din comuna Baia de Fier, și-a reclamat soțul că are un comportament agresiv. Și acesta și-a bătut nevasta pe fondul geloziei și al consumului de alcool.

Și o femeie de 51 de ani, din comuna Cătunele, s-a plâns că a fost agresată de către soț. "Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale", a stabilit poliția.

În toate cele trei cazuri, polițiști au emis ordine de protecție pe o perioadă de 5 zile.

Vizualizări: 2,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: