Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de mijloace de transport verificate

270 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în ultimele 24 de ore, în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

Au fost verificate 1.400 de persoane, 340 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate/ alte zone de interes, precum și 426 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

"Pentru neregulile constatate au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.750 lei, din care 33 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 56 pentru nerespectarea prevederilor altor acte normative pentru protejarea populației în contextul Covid 19 și privind ordinea, liniștea publica și circulația rutiera.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă", a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/ comunele din județul Gorj.

Vizualizări: 1,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: