Două gorjence gătesc în faţa lui Horia Vîrlan

Două gorjence, mamă şi fiică, vor să-l convingă pe Horia Vîrlan că gătesc cel mai bine împreună. Studentă şi învăţătoare, cele două au participat la emisiunea „Mama mea găteşte bine”, de la Prima TV, şi speră să câştige măcar o ediţie. În prima competiţie, au avut de gătit două feluri de salată în 30 de minute.

Luiza are 20 de ani şi este studentă. Mama ei, are 47 de ani, şi predă la o şcoală din localitatea Băleşti.

Fiica a fost cea care a făcut înscrierile la show-ul culinar şi aşa au ajuns în faţa lui Horia Vîrlan. „A fost problemă doar de timp că a trecut foarte repede. Emoţii da, au fost. Am crezut că am încurcat reţeta. Am avut de ales una dintre reţetele pe care le-am propus şi ea le face cel mai bine. Am fost în competiţie cu o echipă din Cluj, mamă – băiat. Am gătit salată de pui cu ciuperci şi salată de sfeclă roşie. Am primit lingura. Urmează să mai mergem să filmăm un alt episod. Ne dorim să câştigăm măcar o ediţie. Înseamnă să câştigăm premiul ediţiei de 1.500 de lei”, ne-a spus Luiza Priescu.

Tânăra ne-a mai mărturisit că în preajma sărbătorilor stă cel mai mult în bucătărie împreună cu mama ei: „Sunt în anul II la Facultatea de Știinţe Politice şi Filosofie din Timişoara, mama mea este cadru didactic la şcoala din Corneşti, localitatea Băleşti. M-am înscris la emisiune. Pentru că o urmărim de la primul episod. De obicei, gătim împreună de sărbători. De acolo, am cele mai frumoase amintiri, că gătim împreună înainte de fiecare sărbătoare. Ador cum găteşte mama mea. Cel mai bine găteşte sarmale şi ciorba de perişoare”.

Vizualizări: 4,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: