Două medalii de argint la Cupa României de Box Feminin! 

Delegația CSM Târgu Jiu s-a întors de la Cupa României de box feminin pentru tineret, junioare și senioare cu două medalii de argint. Performanța a fost obținută de junioarele Alisia Bîrzava, la categoria 48 de kilograme, și debutanta Mădălina Matraș, la categoria 64 de kilograme, sportive pregătite de antrenorii Petrișor Gănănău și Adrian Motorga. 

CSM Târgu Jiu anunță un bilanț excelent pentru secția de box a clubului, la Cupa României de Box Feminin! Alisia Bîrzava, sportivă care se antrenează de mai bine de doi ani de zile la CSM Târgu Jiu, sub îndrumarea fostului campion Petrișor Gănănău, a confirmat forma ascendentă din ultima perioadă și a urcat pe podiumul Cupei României, la junioare. 

„Gorjeanca de 15 ani, componentă a lotului național de junioare al României a cucerit argintul la categoria 48 de kilograme. Alisia, care a reprezentat România la Campionatul European de Junioare din Bosnia Herțegovina, a fost foarte aproape de medalia de aur. A pierdut la puncte în fața Denisei Duță de la Steaua București. Ambițioasa pugilistă de la Târgu Jiu nu s-a împăcat cu acest rezultat, pentru că o ușoară accidentare și starea de oboseală acumulată în ultima perioadă au împiedicat-o să boxeze la capacitate maximă în finală. Rezultatul ei este însă unul excepțional. Are în spate o muncă uriașă, cu sute de antrenamente, școală, și drumuri lungi la diferite competiții la care a reprezentat cu succes boxul feminin gorjean. Felicitări, Alisia!”, a anunțat oficial clubul primăriei.

Debut fulminat într-o competiție oficială și pentru Mădălina Matraș, cealaltă reprezentantă a CSM Târgu Jiu la Cupa României. Mădălina Matraș, de doar 14 ani, sportivă pregătită de antrenorul Adrian Motorga, a reușit să câștige medalia de argint la cadete, la categoria 64 de kilograme. „Talentata sportivă de la Târgu Jiu, aflată în premieră la Cupa României, a reușit să ajungă în finala competiției, un rezultat excepțional, dacă ținem cont că Mădălina practică boxul de foarte puțin timp. Performanța ei este cu atât mai importantă, cu cât antrenamentele intense au început abia la începutul acestui an. Felicitări, Mădălina!”, a mai transmis clubul primăriei.

Galerie fotoVizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: