Două noi fabrici în Gorj. Nu sunt la Târgu Jiu

Robert Filip, primarul orașului Rovinari, anunță construcția a două noi fabrici. Rovinărenii vor avea o fabrică de prelucrare material cauciucat și o fabrică de prelucrare material textil. Din păcate, astfel de investiții nu sunt și în Târgu Jiu.

“Suntem alături de primarul cel mai performant din județul Gorj, primarul care a creat cele mai multe locuri de muncă din județul lui. Este Robert Filip, un exemplu și un model pentru cei care lucrează în administrație, dar și pentru tinerii din județul nostru”, spune senatorul Ion Iordache.

Pe lângă cele două fabrici, Robert Filip promite realizarea de puțuri termale și introducerea agorturismului.

”Acum șase luni m-am pus la masă alături de Ion Iordache și de Iulian Popescu să căutăm soluții pentru județul Gorj și să aducem noi investitori. Astăzi, hârtiile sunt făcute și suntem gata. Vom avea o fabrică de prelucrare material cauciucat, o fabrică de prelucrare material textil. Va începe cea mai mare investiție din județul Gorj din ultimii 40 de ani. Da, vom face puțurile termale, vom avea cea mai mare seră din România, 25 de hectare și, de ce nu, vom face agroturism aici, la Rovinari”, transmite edilul.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 10,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: