Dragnea îl vrea pe Ponta în PSD. I-a rupt demisia în alb!

Actualul și fostul președinte al principalului partid de guvernământ, prieteni la cataramă în ultimele campanii electorale, au ajuns acum în faza ruperii demisiilor în alb. Victor Ponta i-a înaintat un astfel de document lui Liviu Dragnea, fostul premier primind răspunsul pe loc din partea celui care i-a urmat în fruntea partidului. Dragnea spune că a rupt hârtia întrucât își dorește ca deputatul de Gorj să rămână pe mai departe în partidul care l-a ajutat inclusiv să devină prim-ministru. Liderul social-democrat a precizat că nu poate fi dat un exemplu al unui membru de partid care să fi fost exclus din PSD pentru că a criticat conducerea partidului.

În privința unei noi întâlniri dintre Dragnea și Ponta, după una care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, șeful PSD spune că „e foarte mare aglomerație în avion” și că nu mai e cazul pentru așa ceva, aluzia fiind evidentă la declarațiile anterioare ale lui Ponta cu privire la numărul mare de politicieni care vor să „piloteze” guvernul actual.        

La rândul său, Ponta a precizat într-o emisiune televizată că nu vrea să plece din partid, ci doar să aibă niște „drepturi”, așa cum a avut când PSD era condus de Năstase sau Geoană. El era la vremea respectivă unul dintre criticii din interiorul partidului, lucru pe care îl face și în ultima vreme, PSD neapelând în vreun fel la experiența pe care o are în actul de guvernare. „Eu nu vreau să plec din PSD, dar vreau să îmi păstrez nişte drepturi - pe care le-am avut şi când era Adrian Năstase, şi când era Mircea Geoană - de a sprijini PSD când cred că merge în direcţia bună şi de a-mi spune părerea când cred că lucrurile nu merg în direcţia bună”, a declarat Ponta.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: