Dragoș Militaru: Nu realizăm acum ce s-a întâmplat

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a confirmat valoarea sa ca tehnician cu o echipă mică pe care a luat-o din Liga 3 și a promovat în Liga 2 iar acum se bate chiar pentru primul eșalon. O poveste de succes în care antrenorul din Târgu Jiu recunoaște că a crezut.

Gorjeanul Dragoș Militaru nu a excelat prea mult timp ca fotbalist, retrăgându-se devreme de pe teren, dar a reușit să confirme ca antrenor. Acum este la cea mai importantă bornă din cariera sa, mai ales că nu are nici o experiență foarte mare, dar poate din acest motiv a și fost ales, deja, cel mai bun antrenor din Liga 2.

Știind cât a muncit și ce echipă avea la dispoziție, Militaru a mărturisit că el credea în calificarea echipei Unirea Dej în play-off: ”Îmi vine să cred că suntem în play-off, am sperat tot timpul! Sunt fericit pentru noi, pentru băieți, pentru că am luptat pentru lucrul acesta încă de vara trecută, nu știu cine credea. Tot timpul am vrut asta, ne-am zbătut cu noi, cu mintea noastră să credem asta și cred că merităm să fim acolo, să ne batem pentru visul nostru”.

Antrenorul oltean a apreciat faptul că toate echipele și-au apărat șansele și nu au fost discuții sau probleme deosebite iar toate rezultatele s-au decis pe teren.

Pentru antrenorul gorjean este foarte importantă această calificare pe care o consideră meritată, echipa sa pierzând doar trei meciuri într-un an: „Am fost constanți pe parcursul sezonului și mă bucur că acum vom juca 10 meciuri importante, televizate cred. Băieții merită să aibă meciuri televizate, pentru că au suferit foarte mult. Jucătorii, în vestiar, au suferit, pentru că noi am fost echipa constantă, am dat goluri, mai puțin cu Steaua, și am fost televizați de patru ori într-un sezon întreg. Avem jucători la loturile naționale, la echipele naționale și au suferit că nu sunt văzuți. E șansa lor să fie văzuți acum, să arate că sunt jucători de naționale, tineri, buni. Suntem cea mai tânără echipă din play-off, cred că avem cei mai buni jucători U21, Angelo Cocian și Alex Pop sunt în top, la golgheteri și pase decisive, au contribuit foarte mult. Sunt mulți tineri care merită atenție.

Nu realizăm acum ce s-a întâmplat! Probabil nu o să realizăm în următoarele trei luni ce s-a întâmplat, ce am făcut, dar o să vedem cum va fi când vom juca împotriva unor echipe care au avut jucători în Liga 1, mulți dintre ei. Când vom juca împotriva unor echipe ca Dinamo, Oțelul, cu 7.000 – 10.000 de spectatori sau poate cu mai mulți, cred că atunci vom realiza că am făcut un lucru frumos pentru noi și pentru viitorul nostru”.

Unirea Dej a aflat și programul play-off-ului de Liga 2, stabilit luni, de Federația Română de Fotbal și va debuta pe teren advers, cu Steaua, iar în etapa a doua va întâlni Dinamo, acasă.

Apoi, până la finalul turului play-off-ului, le va mai întâlni pe Gloria Buzău, în deplasare, Poli Iași, în deplasare, și SC Oțelul, acasă.

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: