Dream Team şi ISU Gorj, debut la campionatul regional

Cele mai bune echipe de minifotbal din judeţul Gorj se pregătesc de marele test. Vineri, la Craiova, pe Baza Sportivă Atletico, debutează jocurile Campionatului Regional Sud-Vest. Dream Team şi ISU Gorj încearcă să treacă de faza grupelor şi să se califice apoi la Campionatul Naţional.

Sezonul intern de la Dolce Vita s-a terminat, urmează testele dure cu echipe din alte judeţe. În total, 20 de echipe vor lua parte la Campionatul Regional Sud-Vest, acestea provenind din 8 judeţe. Meciurile au loc la Craiova, pe Baza Sportivă Atletico, aproape de aeroport.

Dream Team şi ISU Gorj au dovedit pe parcursul ediţiei a 12-a de la Dolce Vita că sunt cele mai bune echipe la minifotbal. Au încheiat pe primele două locuri după ce pe parcursul întregului sezon au condus ostilităţile în clasament.

Dream Team este o echipă cu experienţă în campionate regionale. Acum 2 ani la Târgu Jiu şi anul trecut la Drobeta Turnu Severin, echipa lui Ion Cănăvoiu şi Bogdan Chiriac a încercat, fără succes, să treacă de faza grupelor. Dream Team nu a avut nici noroc la adversari accesibili până acum, anul trecut fiind în grupă cu două dintre cele mai bune 8 echipe din România, MAV Sports Timişoara şi FC Hermannstadt Sibiu. Anul acesta, grupa campioanei de la Gorj arată mai abordabilă.

Echipa ISU Gorj, la prima participare

În cazul vicecampioanei ISU Gorj, aceasta se află la prima participare la Campionatul Regional, după ce doi ani la rând a mers echipa Peppy Dolce Vita alături de Dream Team. Echipa pompierilor militari s-a întărit serios la începutul sezonului intern şi a terminat pe locul 2, fiind aproape chiar de titlu. Meciul decisiv s-a jucat în penultima etapă din play-off şi ISU a pierdut cu 1-2 partida cu Dream Team. Echipa lui George Pecingină are o grupă mai grea din cauză că a beneficiat de un statut de cap de serie mai slab decât Dream Team.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică mai departe în faza sferturilor de finală. Cele mai bune 6 echipe de la acest Campionat Regional se califică la Campionatul Naţional de la Alba Iulia, turneu final organizat de Federaţia de Minifotbal din România în perioada 6-8 iulie.

 Grupa C

FC HERMANNSTADT SIBIU

CODAVINCI REŞIŢA

FC NURVIL RM VÂLCEA

ZOPPAS INDUSTRIES TIMIŞOARA

ISU GORJ TG JIU

 Grupa D

FC BOROMIR DEVA

DREAM TEAM TG JIU

HERCULES DROBETA

LIBERTY HUNEDOARA

INTER SIBIU

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: