Pandurii a luat şi banii lui Voiculeţ. Sunt ultimii!

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să anuleze în instanţă şi contractul de cesiune de creanţă semnat de fostul preşedinte Narcis Răducan cu Claudiu Voiculeţ. Clubul a mai făcut astfel rost de 60.000 de euro, bani care erau blocaţi la Liga Profesionistă de Fotbal până la finalizarea litigiului. Pandurii a trăit tot campionatul din anularea unor astfel de contracte, banii de ligă asigurându-i supravieţuirea.

Curtea de Apel Craiova a respins pe 9 mai apelul lui Claudiu Voiculeţ, astfel că Pandurii a putut face demersurile pentru recuperarea banilor de la LPF. Claudiu Voiculeţ semnase în ultimul an de Liga I al echipei Pandurii un contract de cesiune de creanţă de 60.000 de euro. Clubul nu a avut nici atunci bani să îşi plătească jucătorii, pentru că CE Oltenia tăiase finanţarea. Pentru ca jucătorii să nu depună memorii la federaţie, au fost semnate contracte de cesiune de creanţe, în sensul că jucătorii îşi primeau banii direct de la ligă, atunci când intrau banii pentru televizarea meciurilor.

Contractul cu Voiculeţ era ultimul de anulat, dintr-o serie mai lungă. Astfel, Pandurii a anulat contractele de cesiune cu Erico Da Silva, care avea o creanţă de 17.312 euro, cu Mihai Răduţ care avea o creanţă de 72.226 euro, cu George Ţucudean care avea şi el o creanţă de 44.000 de euro, cu Liviu Antal care a semnat şi el cu clubul un contract de cesiune de creanţe pentru suma de 43.800 de euro.

De altfel, administratorul special Marin Golea a recunoscut că în acest an Pandurii a trăit din anularea unor astfel de contracte şi din împrumuturi. Pe viitor, Pandurii îşi pune speranţa tot în justiţie. Clubul şi-a dat în judecată asociaţii, cărora le cere patru milioane de euro, contribuţii la care s-au angajat în anii trecuţi, pe care nu le-au plătit.

Vizualizări: 1,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: