Drum blocat de un copac căzut

Prima zăpadă căzută în județul Gorj a creat deja și primele probleme. De exemplu, traficul pe DN 67D, în zona localității Tismana, a fost blocat preț de câteva minute din cauza unui copac care s-a rupt și a căzut pe drum.

Angajații de la Drumurile Naționale au intervenit pentru îndepărtarea copacului, iar șoferii au fost nevoiți să aștepte circa 20 de minute. Unii dintre ei s-au arătat destul de indignați de situația creată, afimând că acel copac putea să cadă pe o mașină.

„Putea să cadă pe o maşină şi să se producă o nenorocire. Chiar nu verifică nimeni aceşti copaci, în ce stare sunt? Administratorul drumului trebuie să facă acest lucru, că de asta plătim taxe de drum şi rovinietă“, a comentat un şofer blocat în trafic.   

Cristi Tudor, reprezentant al Direcţie Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, a spus că circulaţia nu a fost blocată mult timp.  ”Un arbore s-a rupt şi a căzut. Circulaţia nu a fost blocată mult timp, doar până când utilajele au intervenit şi l-au tras. Nu a fost în totalitate căzut pe drum, ci doar pe o parte“, a spus Tudor.

Vizualizări: 3,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: