Mesajul polițiștilor pentru șoferii care ajung la Rânca

Peste 400 de polițiști gorjeni vor lucra în zilele de Crăciun. Poliţiştii rutieri vor fi prezenți pe drumurile publice pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente rutiere negative. În scopul reducerii riscului rutier, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, transmite IPJ Gorj.

Totodată, având în vedere fenomenele meteorologice specifice sezonului rece, care generează căderi mari de zăpada în Zona Turistica Montana Rânca, zeci de polițiști vor desfășura acțiuni destinate fluidizării traficului rutier pe DN 67 C Rânca, prin identificarea și sancționarea conducătorilor auto care opresc autovehiculele pe partea carosabila a drumului național menționat.

Oprirea autovehiculelor pe DN 67 C Rânca este interzisă, acestea împiedicând utilajele SDN Târgu-Jiu sa efectueze în mod corespunzător activitățile de deszăpezire, astfel  producându-se blocaje ale circulației rutiere și punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, pentru prevenirea producerii unor incidente care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică, polițiștii vor intensifica și activitățile de control privind importul, depozitarea, comercializarea și utilizarea articolelor pe bază de amestecuri pirotehnice.

Vizualizări: 2,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: