Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Inundații în Hunedoara

Drumul judeţean 762 Baia de Criş - Rişca a fost inundat, duminică, de apele râului Crişul Alb, circulaţia rutieră fiind restricţionată pentru autovehiculele mici pe o porţiune de circa o sută de metri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Apa s-a revărsat pe mai multe suprafeţe de teren, fără să fie semnalate gospodării afectate de inundaţii.

"În urma activităţii de recunoaştere în zona barajului Mihăileni efectuată de un echipaj din cadrul Secţiei Brad s-a constatat faptul că există pericolul de inundare a patru gospodării din localitatea Mihăileni şi de inundare a DN 74", a precizat ISU Hunedoara.

Echipajele ISU Hunedoara monitorizează zonele cu risc producere a inundaţiilor în localităţile Cărăstău, Birtin,Tătărăştii de Criş, Prihodişte, Vaţa de Jos, Ociu, Ocişor, în partea de nord a judeţului Hunedoara.

Vizualizări: 2,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: