Selecție la Târgu Jiu pentru zeci de job-uri în străinătate

O bursă a locurilor de muncă va fi organizată la mijlocul lunii februarie, în Târgu Jiu, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Selecția este organizată pentru gorjenii care doresc să lucreze peste hotare, în agricultură. 50 locuri de muncă sunt oferite de un angajator danez pentru Portugalia şi Danemarca, la cules de mazăre.

Candidații trebuie să aibă minimum 18 ani, iar cunoașterea limbii engleze poate reprezenta un plus pentru aplicanți.

Doritorii trebuie să știe că o altă cerință este să fie disponibili la muncă fizică grea, indiferent de climă. Cei interesați trebuie să trimită un CV model Europass, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected]. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

Preselecția aplicanților se va face de angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face de consilierii rețelei EURES din cadrul AJOFM Gorj.

Selecția va avea loc la mijlocul lunii februarie, în Târgu Jiu. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate, nefiind admise alte persoane la interviu. Ulterior selecției, cei interesați vor putea aplica pentru aceste job-uri până în data de 1 martie.

Personalul selectat va munci într-o fermă, cu lucrători din diverse țări. Pentru Portugalia, durata contractului este din aprilile până în iunie, iar în Danemarca din iunie până în octombrie.

Cei care vor fi selectați pentru Portugalia vor fi plătiți în funcție de cantitatea culeasă. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Dacă culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, muncitorului i se va plăti pentru fiecare kg cules în plus 0,30 euro, sub formă de bonus. Și în Danemraca plata se face în funcție de cantitatea culeasă. Salariul este 0.6 euro brut/kg, plus 12,5% alocație de concediu.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: