Drumul spre Rânca, închis din cauza viscolului

Drumul spre stațiunea Rânca rămâne închis din cauza viscolului puternic. Restricția a fost impusă noaptea trecută și n-a mai fost ridicată pentru că drumarilor le e imposibil să intervină. S-a încercat redeschiderea drumului spre munte pe un singur sens, dar utilajele n-au putut face față viscolului puternic. 

Drumul este închis între Novaci și Rânca. 

"S-a încercat redeschiderea traficului pe un singur sens, autoturismele fiind însoțite de utilaje, dar s-a mărit intensitatea viscolului și a fost luată decizia închiderii circulației rutiere până când condițiile meteorologice vor permite reluarea traficului în condiții de siguranță. 

Utilajele de deszăpezire rămân pregătite de intervenție fiind poziționate la capetele drumului închis. Facem tot posibilul pentru a asigura tranzitul acestui sector de drum imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Rugăm turiștii să înțeleagă situația și să urmărească informațiile transmise de DRDPCraiova, deoarece vom actualiza în timp util informațiile cu privire la acest drum", anunță drumarii.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: