Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Drumul Târgu Jiu-Tismana intră în reparaţii

Drumul naţional 67D, care leagă municipiul Târgu Jiu de oraşul Tismana, va intra în reabilitare. În fapt, vor fi efectuate nişte reparaţii mai ample în zonele cu probleme de pe şosea. Lucrările vor fi executate de o societate privată cu care Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a încheiat săptămâna trecută un contract, pe o perioadă de 4 ani, pentru repararea şoselelor naţionale aflate în administrarea direcţiei. Aşadar, şoseaua va fi refăcută de firma Kirlic Group din judeţul Giurgiu.

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu spun că lucrările vor începe la mijlocul acestei săptămâni, iar finalizarea lor va depinde de condiţiile meteo. „Sunt nişte lucrări, dar nu ca cele de pe Defileu sau de pe sectorul Rovinari-Sadu. Sunt zone unde se va turna covor asfaltic, acolo unde este cel mai afectat. Sunt zone unde se vor face burduşiri, acolo unde sunt tasări, s-a lăsat pământul şi au apărut denivelări mari. Se decopertează tot asfaltul şi se bagă balast, se tasează. Este o reabilitare, o reparare mai avansată. Se vor asigura condiţii de trafic foarte bune”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu Jiu.

Astfel de intervenţii vor fi efectuate pe un tronson de circa 40 de km. De altfel, drumarii intervin în această perioadă pe DN 67D, în zona pădurii Arcani, pentru a îndepărta aproximativ 150 de arbori care ar putea afecta traficul rutier în perioada iernii.

Vizualizări: 3,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: