Drumurile din apropierea Târgu Jiului au nevoie de reparații. Nu sunt bani!

Drumurile județene din apropierea municipiului Târgu Jiu sunt prioritatea Consiliului Județean. Totul este însă la stadiu de proiect. Autoritățile caută bani să asfalteze șosele județene ce tranzitează localitățile Scoarța, Bălănești, Țicleni sau Dănești.

Primele lucrări vor fi demarate, în toamna acestui an, pe drumul județean ce traversează localitatea Bălănești. Acesta este plin de gropi și are nevoie urgentă de reabilitare. „O să facem un inventar la tot ce înseamnă drumuri județene în apropierea municipiului Târgu Jiu. Prioritatea va fi Bălăneștiul, continuarea în acest an, realizarea a doi kilometri de drum județean cel puțin. În zona Dănești, pentru că e o zonă deja circulată din ce în ce mai mult către Țicleni, drumul județean ce leagă Dănești de Țicleni este cerut de cei care operează în zonă. La fel, este un drum costisitor, dar prioritate de la finanțare vor avea drumurile acestea”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la Radio Accent.

Momentan, Consiliul Județean Gorj nu are banii necesari pentru aceste proiecte. Speră să-i obțină de la Guvern. „Vom intra, în toamna acestui an sau în primăvara anului viitor în execuția unor covoare asfaltice, astfel încât să aducem în stare bună și aceste drumuri județene. Localitatea Scoarța este la fel. Sunt detalii avute doar la stadiul de proiect, de cerere de finanțare”, a mai transmis Cosmin Popescu.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: