Drumurile dintr-o comună din Gorj vor fi asfaltate în totalitate

Autoritățile locale din comuna Crasna și-au propus să termine de asfaltat toată comună, iar acest lucru va fi posibil după ce proiectul depus pe programul guvernamental ”Anghel Saligny” a fost aprobat pentru finanțare. Ar mai fi de modernizat în perioada următoare aproximativ 7,5 kilometri de drumuri locale.

De câțiva ani autoritățile locale din comuna Crasna caută să obțină finanțare pentru modernizarea acestor drumuri care nu au fost asfaltate niciodată, ci doar reparate acolo unde a fost nevoie. Vorbim de 7,5 kilometri de drum de interes local pentru care s-au solicitat aproximativ 2.000.000 de euro.

Inițial a fost depus un proiect la Compania Națională de Investiții și a fost prins pe lista sinteză de finanțare, însă autoritățile de la Crasna au profitat și de programul guvernamental ”Anghel Saligny”, unde se pare că au și obținut finanțarea.

După ce toată comuna Crasna va fi asfaltată, autoritățile locale vor să se ocupe în mod deosebit și de drumurile forestiere. Până în prezent, din acest sector au fost modernizați 16 kilometri de drum și ar mai fi încă 15 kilometri pentru care s-a depus un proiect la AFIR, în valoare de 1.500.000 de euro.

Vizualizări: 10,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: