Horoscop

Valabil pe 8 aprilie

Berbec: O să știți în ce direcție se-ndreaptă relația voastră și o să faceți tot ce depinde de voi să va meargă bine, să fiți fericiți. O să interacționați cu niște oameni care văd în voi un partener de muncă și o să puteți începe proiecte mari, să aveți bani pentru traiul zilnic.

Taur: Poate o să mai ajungeți și pe la serviciu după ce s-a-ncheiat perioada de stat acasă, ori va trebui să le duceți unor apropiați alimente. Poate faceți comandă online pentru alimente, luați și vreun corp de mobilier sau aparatură de uz casnic că s-o fi defectat cea pe care-o aveți.

Gemeni: Poate o să munciți pentru o vreme de-acasă, unii dintre voi poate o să va duceți la alt domiciliu într-o zonă aerisită. Se poate să le fiți de ajutor unor persoane care duc lipsă de multe lucruri de care voi dispuneți și o să va fie la îndemână să va duceți și să le lăsăți la ușă.

Rac: O să cheltuiți niște bani să rezolvați niște urgențe pe-acasă c-ați tot amânat niște reparații și nu mai merge așa. O să primiți sfaturi, susținere din partea cuiva care vă dă soluții, poate și o subvenție c-o să ieșiți dintr-un impas de moment și o să ieșiți la liman.

Leu: Vin întăriri, poate vi se trimite acasă aparatură ca să puteți lucra, să fie performantă munca. Se poate să vă ia cineva într-o echipa de lucru și să fie acceptabilă oferta c-aveți multe în comun cu cei cu care o să colaborați și o să fie cu succes.

Fecioară: O să luați niște bani și o s-aveți de cheltuială și pentru alte lucruri obligatorii pe care puteți să le luați alor voștri. O să aveți o bună comunicare cu anturajul cu care lucrați - de acasă, de la serviciu - o să fie solidaritate și o să dați randament bun că voi oricum sunteți conștiincioși.

Balanță: O s-aveți de luat bani și poate faceți diverse achiziții de pe telefon, poate și dați ca să vă achitați de obligații. O să tot aflați vești despre diverse comenzi pe care o să le primiți și pe care trebuie să le executați, c-aveți solicitări din toate părțile.

Scorpion: Poate luați și pentru părinți sau pentru vecini ce au nevoie și le lăsăți la ușă sau comandați și pentru ei dacă n-au bani. Pentru voi apar oportunități să lucrați ceva, fie de acasă, fie de la locul de muncă, cum hotărâți voi și o să puteți face rost de bani.

Săgetător: O să vă caute mai multă lume să vă întrebe ce faceți, cum o duceți și-o să strângeți un capital de simpatie. Se poate să vă reprofilați c-ați găsit ceva de care e nevoie în momentul de față și o să vă puneți toate calitățile în funcțiune să creați ceva inedit.

Capricorn: Încă vă mai bate gândul să vindeți mașina, ori apare din senin o ofertă să va luați una cu bani puțini și nu vreți să ratați ocazia. Poate-o să lucrați și mai mult de-acasă, e de scris, de trimis diverse materiale ca să funcționeze totul normal, să vă puteți lua banii.

Vărsător: O să aveți un alt nivel de comunicare cu partenerul de viață și or să dispară toate acele neînțelegeri care „toceau” relația. Sunteți dispuși să vă implicați și în proiecte colaterale, poate fi o cauză nobilă și să-i scoateți pe niște oameni din încurcături pentru c-aveți resursele necesare

Pești: Se poate să primiți vești bune de la cei aflați departe și vă faceți promisiuni de revedere – de îndată ce se va putea. Va trebui să faceți niște alegeri, care dintre voi să meargă la serviciu și cine să stea acasă cu copilul, să facă lecții și să se ocupe de ce-o mai fi nevoie.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: