DSP Gorj, în vizorul prefectului din cauza anchetelor epidemiologice

Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, s-a declarat nemulțumit de modul în care se fac unele anchete epidemiologice de către inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică Gorj. Asta după ce deja au fost anulate în instanță decizii de carantină.

Pistol le-a transmis celor de la DSP Gorj că trebuie să fie mult mai atenți când deschid o anchetă epidemiologică și când întocmesc documente pentru a nu se crea un precedent periculos.

„Le-am semnalat anumite disfuncționalități în ceea ce privește modul de realizare a anchetelor epidemiologice. Sunt cazuri în care au fost introduse în carantină anumite persoane, au acționat în instanță și au avut și câștig de cauză. Stau și mă întreb cum au fost întocmite acele documente. Am creat un precedent, ceea ce pentru mine e nemulțumitor”, a spus prefectul, la Târgu Jiu TV.

Două cazuri sunt deja cunoscute. Deputatul Alin Văcaru și Nicu State au reușit să anuleze carantina în instanța de judecată în nici două zile de când inspectorii DSP le-au transmis că nu mai au voie să plece de acasă timp de două săptămâni.

Vizualizări: 2,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: