Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şef nou la Cardiologie

Secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu are un nou şef. Conducerea unităţii spitaliceşti a desemnat-o vineri, 5 octombrie, pe Adela Morega în funcţia de şef de secţie. Medicul şef, la fel ca mulţi alţi doctori, deţine un cabinet privat, dar va trebui să renunţe la acesta pentru a se ocupa de şefia Secţiei Cardiologie. Conform managerului Gigel Capotă, medicul Adela Morega va conduce secţia interimar, iar postul urmează să fie scos la concurs.

Secţia Cardiologie a rămas fără şef după ce medicul Grigore Lupescu jr., cel care ocupa postul, s-a stins din viaţă la vârsta de doar 55 de ani. Adela Morega are 47 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Medicină din Timişoara. (A.P.)

Vizualizări: 32,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: