DSP propune o nouă conducere pentru spitalul din Târgu Jiu. Se așteaptă ordinul ministrului

Direcția de Sănătate Publică Gorj a propus o nouă conducere pentru spitalul de la Târgu Jiu, după ce doi dintre directori au fost diagnosticați cu noul coronavirus, iar ceilalți sunt în izolare la domiciliu.

Potrivit unor surse confirmate oficial, propunerile sunt dr. Huzu Maddy Andreea – medic primar UPU – SMURD pentru funcția de manager, dr. Predescu Liliana –medic primar O.R.L. pentru funcția de Director Medical, ec. Stăniloiu Elena – Director Financiar Contabil și asistent medical Borhină Ion de la UPU -SMURD pentru funcția de Director Îngrijiri.

Propunerile au fost trimise Ministerului Sănătății și se așteaptă un ordin de ministru. Reamintim că în jur de o sută de salariați ai spitalului sunt în izolare, după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu Covid-19.

La început directorul de Îngrijiri, o infirmieră și o funcționară au fost declarați infectați, după care managerul spitalului, un medic de la Urologie și o asistentă.

Pe perioada stării de urgență, DSP Gorj are atribuții de a schimba conducerea spitalului, nu Consiliul Județean Gorj ca până acum. (A.A.)

Vizualizări: 3,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: