Motru anunță primul pacient vindecat. Șase salariați din minerit, infectați!

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a făcut și joi obișnuita raportare zilnică a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. “Astăzi avem o veste bună : primul pacient din Motru vindecat de Covid-19. De asemenea o singură persoană a fost internată în ultimele 24 de ore, precum și un singur caz nou confirmat”, a spus Jianu.

Este important de menționat că din totalul de 43+1 pacienți internați de la declanșarea crizei epidemiologice, doar 24 sunt cetățeni ai Municipiului Motru, din care 20 confirmați pozitiv. Din totalul celor testați din zonă, 36 au fost pozitivi.

Jianu a prezentat și o situație a pacienților în funcție de locul de muncă. Astfel, nouă lucrează la fabrica de tricotaje din localitate, șase în minerit, șapte nu au o ocupație, trei sunt elevi sau studenți, patru pensionari, un salariat de la salubritate, cinci muncitori și o persoană aflată în tranzit.

“S-a constatat că există o tendință de relaxare, mulți concetățeni, sătui de restricții, încep să nu mai respecte recomandările autorităților. Revenim și vă rugăm să respectați ordonanțele militare, să purtați măști de protecție, dar, mai ales, să respectați normele de igienă și dezinfecție”, transmite primăria din Motru.

Galerie foto


Vizualizări: 3,640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: