Dublă petrecere pentru pensionarii dintr-o localitate din Gorj

Se anunță petrecere mare pentru pensionarii din comuna Câlnic. Autoritățile locale au organizat un eveniment pentru cinstirea vârstnicilor la un restaurant din comuna Drăguțești. Tot atunci vor fi premiate și perechile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Au participat la eveniment aproximativ 400 de vârstnici din localitate.” În data de 15 octombrie am organizat Ziua Pensionarilor la un local din Drăguțești pentru că la noi în comună nu am găsit o locație spațioasă, pentru că ne așteptam să participe undeva la 400 de persoane. Tot cu această ocazie am premiat  și șase cupluri din comună, care anul acesta fac 50 de ani de la căsătorie. Am oferit câte o diplomă, o sticlă de șampanie și o sumă de bani”,a  declarat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.

Autoritățile din Câlnic au pregătit pentru pensionari un meniu complet cu aperitiv, sarmale și piftii, friptură, prăjituri, sucuri și băuturi alcoolice. De la eveniment nu va lipsi nici muzica buna pentru întreținerea atmosferei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: