Duel puternic, cu Rapid București, la reluarea campionatului!

După o pauză competițională destul de lungă, cauzată de meciurile echipelor naționale, Liga Florilor Mol revine la finalul acestei săptămâni. În weekend se dispută majoritatea partidelor din etapa a 22-a iar CSM Târgu Jiu se va deplasa la București, pentru duelul cu Rapid București.

La revenirea în circuitul oficial, handbalistele clubului gorjean au parte de o partidă dificilă, pe terenul echipei de pe locul 3, Rapid București.

Handbalistele își reiau în acest weekend seria meciurilor din campionat, după o pauză de aproape o lună de zile. Urmează o perioadă extrem de importantă pentru echipa din Târgu Jiu, dar și foarte încărcată, cu numai puțin de 5 meciuri în perioada 27 aprilie-18 mai. O perioadă în care gruparea gorjeană trebuie să acumuleze cât mai multe puncte pentru a evita locurile de baraj. Florența Ilie spune că ea și colegele sale au tras tare la antrenamente în această perioadă pentru a se prezenta la capacitate maximă pentru ultimele confruntări din acest sezon. Extrema CSM Târgu Jiu consideră că o apărare bună poate fi cheia unui rezultat pozitiv la București.  

”Da, într-adevăr, am avut o pauză competițională destul de lungă, dar în același timp am avut timp să acumulăm fizic și să ne pregătim pentru ultimele cinci etape ale campionatului. Nu am avut meciuri amicale și ne dorim ca meciul cu Rapid să fie un test foarte bun în privința meciului cu Baia Mare, care urmează acasă. Ne dorim să acumulăm puncte și sper ca pauza pe care am avut-o acum să fie de bun augur și să facem o partidă foarte bună cu Rapid și, de ce nu, să ne întoarcem cu trei puncte acasă. Este o echipă din primele patru echipe ale campionatului, dar, cum am demonstrat și anul trecut, am pus probleme echipelor din fruntea clasamentului și atunci chiar ne dorim să facem o partidă foarte bună și sper ca apărarea și poarta să fie eficiente, cum au fost și până acum. Vrem să marcăm cât mai multe goluri. Ne dorim să intrăm în obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a nu merge la baraj și atunci muncim cot la cot. Grupul a rămas același, suntem la fel de unite și avem o atmosferă foarte bună împreună”, a spus

Florența Ilie, pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 22

BUCUREȘTI, SALA RAPID

SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024

ORA 13.00

RAPID BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: