Dragoș Pătraru critică organizarea unui turneu de baschet la Târgu Jiu

Dragoș Pătraru, realizatorul și prezentatorul emisiunii Starea Nației, a criticat organizarea turneului Under 17 la baschet la o sală de sport din Târgu Jiu.

Cunoscutul jurnalist și-a însoțit fiul, care a participat la acest turneu, și a mărturisit într-o postare pe Facebook că organizarea a lăsat de dorit și că sala nu a fost încălzită, fiind înregistrată o temperatură de doar zece grade Celsius: „Am revenit acum de la Târgu Jiu, unde băieții noștri de la U17 au jucat și câștigat lejer două meciuri în mai puțin de 13 ore. Ca și cum o asemenea programare n-ar fi fost destul de aiurea, azi dimineață în sală erau doar zece grade, organizatorul (care fusese rugat de seara să pornească din timp căldura) venind să dea drumul la centrală aproape de finalul meciului nostru, pentru că urma partida gazdelor. De ce ai lua organizarea unui turneu dacă nu poți asigura condiții? Ca să pui în pericol sănătatea unor copii, temperatura scăzută crescând și pericolul unor accidentări grave? â

 

Mai mulți copii dau deja semne de răceală, în condițiile în care de luni începe la București turneul final la U16, unde mai mulți dintre ei vor juca. A doua fotografie surprinde cel mai bine atmosfera din sală. Vrem rezultate în sport, dar prin nepăsare, lipsă de plan coerent și prostie îi împingem pe copii, puțin câte puțin, să nu mai găsească plăcere în ce fac și apoi să renunțe“.

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: