Dulap metalic sau din lemn? Care este solutia pentru actele firmei tale?

Indiferent de domeniul din care face parte compania in cadrul careia lucrezi, eficienta activitatilor este o prioritate. Din acest punct de vedere, task-urile zilnice pot fi duse la bun sfarsit cu mai mare usurinta atunci cand mediul de lucru este organizat corespunzator.

Astfel, utilarea inteligenta a spatiilor de depozitare si arhivare din birou se va dovedi decisiva pentru inlesnirea activitatilor de zi cu zi, iar solutiile disponibile in acest sens nu sunt foarte multe. Tocmai de aceea, decizia este usoara: poti opta pentru un dulap din lemn sau un dulap metalic.

Calitatile celor doua materiale

Lemnul este recunoscut ca fiind un material cald si prietenos, placut la atingere si cu un aspect deosebit, insa piesele de mobilier confectionate din lemn de diferite esente pot fi foarte costisitoare.

Din acest motiv, dulapurile care se regasesc in dotarea majoritatii birourilor sunt din PAL (placi aglomerate din lemn), un material care nu va oferi aceleasi calitati precum lemnul. Tocmai de aceea, durabilitatea pieselor de mobilier utilizate in scopuri de depozitare nu va fi foarte buna, in special daca sunt folosite foarte des, asa cum se intampla intr-un mediu de lucru activ.

Atunci cand prevezi o utilizare peste medie, cea mai buna solutie este sa achizitionezi un model metalic de calitate. Acesta iti va pastra in siguranta dosarele, fisele, documentele si actele pe care vrei sa le depozitezi, iar rezistenta si calitatea materialului din care este confectionat garanteaza faptul ca investitia facuta este una inteligenta, pe termen lung.

Care este solutia potrivita pentru biroul tau?

Intre dulapul clasic din lemn (sau PAL) si un dulap metalic sunt mai multe diferente majore, asadar mai jos vei gasi o comparatie relevanta pentru activitatea dintr-un mediu de lucru activ. Iata cum se vor diferentia aceste doua tipuri de piese de mobilier:

- un dulap din lemn poate fi suspendat pe unul dintre peretii biroului, insa nu va suporta aceeasi greutate pe polita precum un dulap metalic (care trebuie sa se sprijine pe podea);

- durabilitatea unui dulap metalic este mult superioara, iar aceste elemente de mobilier nu vor necesita intretinere speciala sau reparatii;

- spatiul ocupat de mobilierul din lemn este mai mare, detaliu cu importanta daca iti propui sa utilezi cat mai eficient zona de depozitare din mediul de lucru;

- numeroase modele de dulap metalic Viamond.ro sunt livrate in stare complet asamblata, asadar nu va fi necesar sa mai participi la montarea acestuia sau sa pierzi timp pretios si sa faci cheltuieli suplimentare pentru a gasi o firma de profesionisti care sa il asambleze si instaleze corect.

In tara noastra, firmele si institutiile au obligatia de a depozita documentele sensibile intr-o piesa de mobilier care se poate inchide cu cheie, motiv pentru care utilitatea unui dulap metalic va fi dovedita de fiecare data cand va aparea nevoia de arhivare sau stocare a dosarelor, actelor si obiectelor de birotica si papetarie folosite in activitatile zilnice ale firmei tale si nu numai. Astfel, indiferent de domeniul de activitate pe care il are business-ul tau, bibliorafturile vor putea fi depozitate eficient si in siguranta.

In cazul in care ai identificat deja nevoia de achizitionare a unui astfel de produs de calitate superioara pentru biroul tau, intra pe Viamond.ro si alege unul dintre numeroasele modele disponibile la cele mai bune preturi! Investeste inteligent! Alege cel mai bun furnizor de produse de birotica, papetarie si mobilier de birou pentru afacerea ta!

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: