După jocul bun de la Iaşi, ACS Viitorul Târgu Jiu vrea victoria cu Dinamo

ACS Viitorul Târgu Jiu speră să bifeze primul succes din acest sezon sâmbătă, cu Dinamo, meciul fiind transmis în direct de toate televiziunile deţinătoare de drepturi Tv de la ora 18:45. Gorjenii speră ca echipa bucureşteană să fie debusolată după ultimul eşec din campionat şi să aibă un joc uşor în faţa formaţiei din Ştefan cel Mare.

Partida cu Dinamo este programată de la ora 18:45, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu,  iar antrenorul gorjenilor Florin Stîngă crede că echipa sa este favorită. Stîngă rămâne încrezător şi îşi încurajează jucătorii chiar dacă ACS Viitorul nu a câștigat punct din primele două meciuri şi nu are nici un gol marcat.

Braşoveanul speră ca jucătorii echipei sale să fie concentraţi în faţa porţii, acolo unde echipa sa a suferit până acum. ”Întâlnim un adversar cu o tradiție foarte mare în fotbalul românesc, care vine după un joc destul de bun! (n.r. – Dinamo a pierdut etapa trecută meciul cu SC Oțelul Galați,scor 1-3 la Clinceni). Au făcut, la fel ca noi, niște greșeli personale și au pierdut meciul. Ne așteaptă un meci dificil, pentru că au în componență jucători tineri, talentați, care pot să facă diferența. Noi trebuie să evităm erorile și să fim mult mai concentrați în fața porții”, a declarat Florin Stîngă.

Elevii săi nu au reuşit să înscrie nici un gol în primele două meciuri ale sezonului, cu CSC Dumbrăvița (0-1) șli Politehnica Iași (0-2). Meciul este transmis în direct de toate televiziunile deţinătoare de drepturi Tv pentru Liga 2, DigiSport, OrangeSport, PrimaSport, sâmbătă, cu începere de la ora 18:45.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: