După mai multe accidente, un primar din Gorj a decis să reamenajeze drumul care tranzitează localitatea

Autoritățile locale din comuna Bălești au decis să facă amenajări de o parte și de alta a drumului național care străbate localitatea. Lucrările au început deja și constau în realizarea de trotuare, rigole și se vor face și accesele spre proprietăți.

În ultimii ani, pe DN 67, în comună Bălești s-au întâmplat foarte multe accidente rutiere, unele din ele fiind foarte grave soldându-se chiar și cu pierderi de vieți omenești. Acesta a fost principalul motiv pentru care autoritățile din Bălești au decis să facă amenajări de o parte și de alta a drumului național, în speranța că numărul evenimentelor rutiere se vor reduce.

”Am alocat de la bugetul local bani pentru investiții de o parte și de al alta a drumului național din zona Slobozia și până la Râul Rasova însă DN 67 străbate comuna pe o distanță de 11 kilometri. O să facem trotuare de o parte și de alta a drumului, rigole dar și accesul spre proprietățile oamenilor. Pentru această investiție am alocat 2.700.000 de lei. Avem aici șantierul deja deschis”, a precizat primarul Mădălin Ungureanu

Edilul din Bălești anunță că în această vară în comună va fi un șantier general.

Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: