Echipa lui Maxim se retrage din Superliga Turciei

Șoc pentru românul Alexandru Maxim: echipa sa se retrage din Superliga Turciei.  Anunțul oficial a fost făcut de clubul din Gaziantep care va face o cerere către federația turcă.

După cei de la Malatyaspor, și Gaziantep a luat o decizie radicală, urmând să trimită o scrisoare prin care retragerea din Superliga turcă să devină oficială.  „Am vorbit și cu jucătorii, iar răspunsurile lor sunt pozitive. Să sperăm că vom fi pregătiți pentru sezonul următor”, au subliniat cei de la Gaziantep.  

Alte cluburi din prima ligă au anunțat că vor juca în continuare deși știu de demersurile de retragere ale unor echipe. „Există cluburi și în ligile inferioare, deci misiunea Federației este foarte dificilă. Vom continua să jucăm după pauză. O să jucăm 3-4 etape. Mai sunt și meciuri europene, asta este o problemă, dar va trebui să o rezolvăm”, a spus Ali Koc, președintele lui Fenerbahce.

Luni dimineață, în Gaziantep, provincie apropiată de granița cu Siria s-a produs un seism de magnitudinea de 7,8, la adâncimea de 17,9 kilometri, care a produs foarte multe distrugeri și pierderi de vieți.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: