Echipa lui Sarcină, negocieri avansate cu Primăria Petroşani

ACS Energeticianul (fosta ACS Şirineasa) nu va mai juca meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, aşa cum s-a anunţat săptămâna trecută. Finanţatorul Nicolae Sarcină a reluat însă discuţiile cu primarul din Petroşani, pentru ca echipa să joace tot în Valea Jiului.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că primăria a propus o chirie de 3.000 de lei pentru 24 de ore. „Toată lumea îşi doreşte ca echipa să joace la Petroşani. Rămâne să vedem în ce condiţii şi tot ce va hotărî Consiliul Local se va pune în aplicare. Rămâne un singur amendament: trebuie să respectăm legea. O să notez toate propunerile lor, o să discut cu departamentul juridic, cer un punct de vedere juriştilor şi în cel mai scurt timp convoc consiliul local”, a spus primarul.

Finanţatorul clubului nou-promovat în Liga a 2-a, Nicolae Sarcină, a adus din nou în discuţie varianta ca echipa să îşi schimbe denumirea în Jiul Petroşani.

„Am convingerea că se va găsi înţelegere între Consiliul Local Petroşani şi conducerea clubului şi anul viitor vom juca în Liga 1. Managerul nostru, Dănuţ Perjă, rămâne să găsească o soluţie legală, să nu încălcăm legea. Sunt convins că echipa rămâne aici 100%. Vrem ca primarul să respecte legea. Noi ne dorim să jucăm pe baza de la Petroşani, să ne antrenăm aici, să dormim la hotelul din bază. Să găsim repede o modalitate ca echipa să se numească Jiul. Putem împrumuta sigla de la CSM. Nu vrem niciun ban de la primărie. Vrem să jucăm tot pentru o chirie de 500 de lei. Banii din bilete, abonamente să meargă la primărie“, a spus Nicolae Sarcină, citat de liga2.ro

În această perioadă, ACS Energeticianul se află în cantonament la Mogoşoaia, la baza federaţiei. Echipa e antrenată de Cristian Dulca şi a adus deja şapte jucători noi, a spus Alin Zgripcea, preşedintele clubului. (A.P.)

Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: