Echipa Next Star a găsit-o pe urmaşa Mariei Lătăreţu în Gorj

Melinda, o fetiţă de doar 8 ani din Gorj, este surpriza show-ului Next Star difuzat în această seară la Antena 1. Un copil care va face istorie în muzica populară, au spus juraţii, care deja îi compară trilurile cu cele ale Mariei Lătăreţu. Din păcate, Melinda are o viaţă grea, fiind crescută numai de bunică. Părinţii, divorţaţi, au ales calea străinătăţii.

Preselecţiile pentru cel mai îndrăgit show al serilor de joi, Next Star, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, au adus în faţa juriului o mulţime de copii talentaţi nu doar din România, ci din întreaga lume. Misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă - „Este cea mai grea seară de când sunt eu în emisiunea asta!” a spus Connect-R la filmările pentru ediţia difuzată mâine seară, iar colegii săi l-au aprobat într-un glas.

Momentul care i-a determinat să facă o asemenea declaraţie i-a aparţinut unei micuţe domnişoare de doar 8 anişori, din Gorj, care i-a uluit cu o doină populară, cântată live cu taraful Marinache. „Eu aşa ceva, n-am mai auzit şi credeţi-mă că ştiu bine ce vorbesc!” i-a spus Maria, „Are trilul Mariei Lătăreţu, la doar 8 ani... zici că are 25 de ani. A ales două piese extraordinar de grele!” i-a mai spus artista.

Micuţa Melinda, la doar 8 ani, duce pe umerii săi multe din greutăţile oamenilor mari. Locuieşte doar cu bunica, într-o localitate din Gorj, pentru că părinţii săi, divorţaţi fiind, lucrează în afara ţării – tatăl în Grecia şi mama în Germania. „Indiferent de ce o să se întâmple în seara asta, aş face pariu cu oricine din lume că în câţiva ani va reuşi să îşi întreţină singură toată familia, cu vocea şi talentul său!” a spus Connect-R, iar Pepe a completat: „Copilul ăsta o să facă istorie în muzica populară!”. Impresionat de cazul Melindei, Dan Negru i-a pregătit o surpriză de zile mari. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmărind Next Star, joi seară, de la 20:30, la Antena 1.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: