Echipe de Liga I, cu ochii pe Dănăricu

Două echipe de Liga I s-au interesat de Bogdan Dănăricu, principalul marcator al echipei Pandurii înainte de a se accidenta. „Pentru Dănăricu a fost interes, din păcate s-a accidentat. Era un jucător care ne ajuta foarte mult. Sunt doi conducători din Liga I care s-au interesat de el. Mai sunt doi-trei jucători de care s-au interesat echipe de prima ligă”, a spus Emil Dică, team manager la Pandurii Târgu Jiu.

Dică a spus într-o emisiune la Radio Infinit că mai toate contractele expiră la vară. „Cei mai mulţi au contract până în vară. Câţiva au clauze care se activau în cazul promovării, dar nu e cazul”, a spus Dică.

Directorul sportiv de la Pandurii spune că tinerii jucători ai echipei ar trebui să înţeleagă faptul că evoluţiile bune le-ar aduce contracte bune în viitor, chiar dacă acum situaţia este dificilă şi nu au fost plătiţi de mai multe luni. „Înţeleg pe de o parte şi jucătorii, şi antrenorii, dar atâta vreme cât îşi asumă să iasă pe teren, sunt judecaţi doar după rezultate. Singura scuză pe care le-o găsesc este legată de aspectul financiar. Le spun: profitaţi, aveţi evoluţii bune pentru a fi remarcaţi, ca să puteţi pleca la alte echipe în cazul în care lucrurile nu merg bine aici. Doar cu talentul poţi ajunge la un anumit nivel, dar nu te poţi menţine”, a spus Dică la postul de radio. (A.A.)

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: