Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Victorie clară la final de sezon

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu a încheiat primul sezon de la înfiinţare cu o victorie pe teren propriu, scor 87-41 în faţa echipei CSU Braşov. „Un sezon de pionierat. Bilanţul echipei în acest campionat a fost de 10 victorii şi 8 înfrângeri. Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor, întregului staff, publicului şi nu în ultimul rând sponsorilor care ne-au susţinut în acest campionat”, arată organizatorii pe pagina de socializare.

Echipa care a reprezentat judeţul Gorj în acest sezon a fost formată din: Robert Nanu, Adrian Vlad, Remus Răceanu, Eduard Vasile, Bălăşoiu Alexandru, Albert Daniel Cadu, Roşu Adrian, Răzvan Bratoloveanu, Lila Iulian, Danciu Alex, Ştefan Dimi Dimitrijevic, Neguleasa Radu, Bălcescu Andrei Eduard, Răuţ Alexandru, Mihăescu Dan, Lungescu Horia, antrenori Răuţ Ion-Laurenţiu şi Alionescu Claudiu, kinetoterapeut Alin Drondoie, preparator fizic Gugu Emilian. (A.A.)

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: